לשון מדממת

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

11/06/2014 | 14:45 | מאת: תמי

דר' שלום רב, אני בת 43 וחולה באסתמה ומשתמשת במשאף עם קורטיזון. לפני חמש שנים, חליתי במחלת הנשיקה ולאחר מכן הופיעה לי על הלשון, קנדידה עקשנית שלא הצלחתי להיפטר ממנה עד היום. בימים האחרונים, הלשון שלי מידי פעם מדממת. האם זה משהו מסוכן? האם זה יכול להיות קשור לקנדידה? תודה. תמי.

זיהום פטרייתי מומשך של קנדידה על הלשון יכול להוביל לרגישות יתר של רירית הלשון ולנטייה לדימום מומלץ כן לנסות להיפטר מהפטרייה, ישנם טיפולים שונים ויש לבדוק את המקום לפני התאמת הטיפול. מומלץ להבדק במסגרת פה ולסת או רפואת הפה בהצלחה !

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה