פפילה לבנה בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

01/06/2014 | 14:28 | מאת: אלעד

היי, הייתי הייתי אצל רופאתה השיניים שלי להתחלת טיפול לאחר זמן רב. היא ביקשה ממני לפנות לרופא המשפחה כוון שישנה פפילה לבנה די בולטת בלשון. אני לא סובל מכאבים או הרגשה לא נעימה בלשון. ונראה לי שזה די הרבה זמן שם אבל היא הפנתה את תשומת ליבי לעניין. לאחר כמה ימים נבדקתי ע"י 2 פרופסורים במחלקת פה ולסת בהדסה שבדקו ואמרו כי מדובר בלשון גיאוגרפית (שורבב כי זה אינו נראה אפילו טראומטי)ושלחו אותי כמו שבאתי ובהתייעצות אמרו שלא כדאי אפילו להוציא לבדיקה.אך בכל זאת אני מ-א-ו-ד מוטרד כוון שזה לפחות כמה חודשים בנמצא. תמונה מצורפת. http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_3/32027160.PNG תודה אלעד

שלום אלעד, ראיתי את התמונה שצילמת. הנגע הלבן בצד הלשון, לדעתי, כן דורש התייחסות/הוצאה. פה ולסת בלינסון -03-9377201 בהצלחה

01/06/2014 | 16:31 | מאת: אלעד

אגב אותה התמונה נשלחה גם לפרופ שהוזכר למעלה. בטענה כי בתמונה זה נראה הרבה יותר גדול. אפנה לקבלת דעה שנייה.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה