פצע/גידול בקצה הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

06/04/2014 | 12:24 | מאת: יוסי ס

שלום רב לאשתי סגל שרה יש פצע בקצה השמאלי של הלשון. הלכה לרופאת משפחה אשר הציעה לה טיפול במשחת אורקורט. הטיפול לא עזר. בצר לה, פנתה אשתי לחבר שלנו רופא עור אשר אבחן זאת כגידול שפירי. הנושא מדאיג את אשתי ואותי מאד. היות והאבחנה בוצעה ע"י רופא עור שזאת לא התמחותו, אנו מעוניינים באבחנה נוספת ע"י רופא מומחה שמתמחה בפה. כיצד ניתן לביצוע ועל ידי מי?

התחומים הרלוונטיים הם פה ולסת ורפואת הפה לצורך אבחנה והחלטה אם להסיר את הנגע בבלינסון - 03-9377201

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה