פצע וכתם בפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

26/01/2014 | 19:31 | מאת: מודאגת

שלום ד"ר, אני בת 28, עבר רפואי תקין. בבדיקה שגרתית בשבוע שעבר אצל רופא השיניים, הוא אמר לי שיש לי כתם חום קטן בחיך העליון. אכן כתם זה לא היה קודם. זכור לי שכאב לי שם כמה ימים, אך הכתם חדש. הוא צילם את הכתם ואמר לי לבוא עוד כמה שבועות לביקורת, ולדעתו אין סיבה מיוחדת לדאוג אך כדאי לעקוב. כעת נוצרה לי בליטה בחלק הפנימי של הלחי (כלומר, החלק הרך של הפה) בצד שמאל. זו בליטה שקופה, עם סימן אדום בראשה. הראיתי למישהי והיא אומרת שזה דומה לאפטה. השאלה האם יש מקום לדאגה? ללכת לרופא עור? הביקורת אצל רופא השיניים עוד חודש, ואני חוששת להזניח... תודה!

לא נראה שיש קשר בין התופעה שאת מתארת בחיך לבין מה שאת מתארת בלחי. אם את מודאגת הקדימי את התור אצל רופא השיניים למען הסר ספק.

29/01/2014 | 01:29 | מאת: מודאגת

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה