שאלה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

01/02/2012 | 13:23 | מאת: אורנה

שלום לך דוקטור אינני בטוחה שאתה הכתובת המתאימה אך אולי תוכל להפנותני.יש לי מזה כ-4 חודשים יובש ותחושת מרירות בפה ובלשון וחספוס בשיניים.,הרצון כל הזמן להוסיף רוק לפה,ניגשתי לא.א.ג ולא נעניתי,רופא שיניים גם הוא לא מצא מזור לבעייתי.האם יש לך השערהכלשהי?אינני לוקחת תרופות ואף אינני סכרתית.תודה אני בת 49

שלום צריך לחפש מומחה לרפואת הפה: קיים בשוק הפרטי, במחלקות פה ולסת בבתי החולים, באוניברסיטת תל אביב. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה