צריבה בלשון במוקדים שונים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

17/11/2013 | 14:54 | מאת: מור

שלום רב, מזה מעל לחודש אני סובלת מכאבים ותחושת צריבה/ עקצוצים במקומות שונים בלשון. מוקד הכאב משתנה מידי יום. לעתים רחוקות אני רואה נקודה קטנה דמוית פצעון על הלשון אך בדרך כלל אין סימן מיוחד. הכאב מתגבר לאחר אכילת חמוץ/ חריף. רופא א.א.ג ורופא שיניים לא ראו כל סימן מיוחד. ממה הכאב יכול להיגרם? האם אני צריכה להתייעץ גם עם רופא עור ו/או פה ולסת? תודה!

את זקוקה ליועץ של מומחה ברפואת הפה. קיים בשוק הפרטי, בבתי החולים ובאוניברסיטאות. בבלינסון - 03-9377201 - לבקש תור לרפואת הפה.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה