בליטות מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

19/09/2013 | 21:38 | מאת: נעמה

שלום אני גיליתי בשבועות האחרונים התרבות של "בליטות" קטנות ולא כואבות , חלקן עם נקודה כהה באמצען, חלקן בחיבור של הלשון לתחתית הפה יותר גדולות ללא נקודה באמצען. מה זה יכול להיות? יש סיבה לרוץ לרופא? אם כן, איזה? שאלה אחרונה- אני מטופלת חדשה בסאטיבקס (קנביס בתרסיס) מזה כחודש ימים, ייתכן שזו תופעת לוואי? תודה וחג שמח!

אינני מכיר תופעות לוואי של קנביס בתרסיס. נשמע שהנקודות שאת מתארת הן חלק מהאנטומיה הנורלית של הפה שלך אך לא ניתן לתת אבחנה מלאה לפי התיאור בלבד. כדאי להגיע לבדיקת רופא פה ולסת.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה