גידול של כלי דם בחלק הפנימי של השפה העליונה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

27/07/2013 | 14:33 | מאת: איריס

הגידול קיים מזה כמה חודשים. מומחה פה ולסת אמר שצריך להסיר אבל שמדובר כפי הנראה בגילוד שפיר - עדיין לא טיפלתי. לאחרונה יש בתוך השפה גוש נוסף פנימי שמנפח מעט את השפה מבחוץ. האם יש סיבה לדאגה? אם אני רוצה להסיר את זה לאיזה רופא צריך לפנות? האם צריך התערבות פלסטית?

הייתי מעדיף לבדוק קלינית אם מדובר בגידול ממקור כלי דם - ניתן גם לבצע הזרקת חומר מכווץ לתוכו. אחרי מספר הזרקות הנגע לרוב נעלם. ניתן גם להסיר בלייזר. לגבי הנגע השני - התיאור לא מספק כדי שאבין במה מדובר. מרפאת פה ולסת בלינסון - 03-9377201 - לבקש תור לדר אבישי להתראות

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה