פצע בתוך הפה מתחת לשפה תחתונה עמוק בפנים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

05/02/2017 | 14:05 | מאת: נמרוד

זה נראה כמו שלפוחית אפורה לא כואבת כאילו כיס נוזלי אבל זה לא. כחצי מנטי טר בתחילה היה צבע סגול עכשיו אפר. כבר 6 שבועות לא עובר. ממה שראיתי בדוקטור גוגל תמונות כתוב מנשיכה עצמית. זה לא נשיכה אז מה זה? סרטן? לחכות להבדק? ?תודדה

נגע כחלחל בשפה התחתונה הוא לרוב בשל חסימה בבלוטת רוק קטנה. בלשון רפואית - mucocele לא מדאיג. אבל רצוי להסיר כי לרוב מפריע. בבלינסון - אנחנו מסירים נגעים כאלו בלייזר. 03-9377201 לתיאום תור.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה