שלום,האם ערכים אלה תקינים?

דיון מתוך פורום  לב האישה

07/08/2012 | 06:33 | מאת: תמר

| mg/dL | *cholesterol 225 | Triglycerides | mg/dl | * 73 | HDL-Cholesterol | mg/dl | * 75 | Non-HDL Cholesterol | mg/dl | * 150 | LDL-Cholesterol | mg/dl | ( 0 * 135 ) גובהי 1.70 משקלי 58 |

07/08/2012 | 19:47 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום תמר, בהנחה שאת בריאה ואין לך מחלת לב או סוכרת או גורמי סיכון אחרים למחלת לב הרי ערך הכולסטרול הרע (LDL) המומלץ היום הוא פחות מ 100. יחד עם זאת ערך של 135 לא מחייב עדיין טיפול תרופתי וניתן לנסות לשפר את הערך על ידי דיאטה מתאימה ופעילות גופנית. מבחינת ערך הטריגלצרידים והכולסטרול הטוב (HDL) הערכים שלך טובים מאוד. שוב כל זאת בהנחה שאת בריאה ללא גורמי סיכון אחרים למחלת לב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה