בעיות בלב?

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/08/2012 | 17:14 | מאת: גלית

סבלתי בעבר מתת פעילות של בלוטת התריס לאחר לידות שחלפה. במשך הטיפול באלטרוקסין התחלתי להרגיש דופק מהיר לעיתים רחוקות אני לא משתמשת באלטרוקסין כבר שנתיים ובלוטת התריס שלי מאוזנת. כיום יש לי דופק מהיר כל יום 1.האם זה קשור לתת פעילות של בלוטת התריס שהייתה לי 2. האם לחץ יום יומי גורם לבעיות בלב. 3. האם דופק מהיר יום יומי מעיד בוודאות על בעיה בלב. אודה על תשובה. תודה

07/08/2012 | 19:27 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום גלית, אם בלוטת התריס שלך מאוזנת כיום הרי זה לא יסביר דפיקות לב שאת מרגישה. מצבי מתח וחרדה במשך תקופה יחסית ממושכת כנראה עלולים בעיקר אצל אנשים מסוימים ויתכן מעט יותר נשים לגרום לבעיות מסוימות הקשורות ללב. קצב הלב שלנו זה דבר שמשתנה כתלות בפעילות גופנית, מצבי מתח וחרדה ועוד. קצב לב גבוה הוא לא בהכרח לא תקין במיוחד בנסיבות מסוימות. כמובן צריך לראות כמה גבוה ואם מדובר בדופק תקין אך גבוה או בסוג של הפרעת קצב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה