תשובה שקיבלתי של הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

31/05/2016 | 12:26 | מאת: דלית

שלום לך ד"ר, רציתי לדעת אם יש משמעות לתשובה הזאת שקיבלתי להולטר לב - קצב לב מינימלי - 49 קצב לב מקסימלי 128 קצב לב ממוצע 76 הפרעות קצב על חדריות - מעטות, קטעים קצרים של טכיקרדיה עלייתית. התלונה שלי הייתה פלפיטציות ורופא המשפחה הפנה להולטר. האם כדאי שאבדק ע"י קרדיולוג? תודה רבה.

19/06/2016 | 17:37 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום דלית, הולטר היא בדיקה שמטרתה לקשר בין התלונות לממצאים בקצב ובמקצב של הלב. המפתח לשאלתך הוא לדעת אם בזמן ההולטר הרגשת את התלונות שבגללם עשית את הבדיקה. אם לא הרגשת הרי הבדיקה אינה אבחנתית ויש צורך לחזור על הבדיקה או להשתמש במכשירים אחרים שמתעדים את קצב הלב לתקופה ממושכת יותר. הממצאים שתיארת בבדיקת ההולטר אלה ממצאים שניתן למצוא אצל אנשים בריאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה