נימול ביד שמאל ועייפות

דיון מתוך פורום  לב האישה

24/02/2016 | 16:17 | מאת: יהודית

שלום, כבר כמה חודשים שבמנוחה לפעמים הלב "משנה את הקצב " לכמה שניות. אמרו לי לא להתייחס לזה. מאתמול אני מרגישה חוסר מנוחה ועייפות רבה, והיום התחיל לי נימול ביד שמאל. האם נראה קשור ללב ? או אולי סתם לחץ עייפות או וירוס. אני בת 45 ובריאה. תודה רבה !

28/02/2016 | 12:35 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום יהודית, אני חושבת שאם יש תלונה חדשה כמו שהלב משנה את הקצב אז כדאי לבדוק את הדברים. לפנות לרופא משפחה שמכיר את הרקע שלך, שיבדוק אותך ויבצע א.ק.ג ובדיקות דם בסיסיות. במידה ולא ימצא משהוא חריג בבדיקות הללו כנראה צריך יהיה לבצע הולטר דופק, מכשיר שהולכים אותו 24 שעות והוא רושם את קצב הלב והמיקצב במטרה לרשום את מקצב הלב שלך בזמן התחושה שהלב משנה את הקצב. וכך לראות אם מדובר בפעימות מוקדמות או אחר ולהחליט לגבי צורך בבדיקות נוספות ו/או טיפול אן מעקב. לגבי הנימול ביד כנראה לא קשור אך כמובן על מנת להגיד במדויק צריך לדעת במה בדיוק מדובר ומה ירשם בהולטר בזמן התלונות. תרגישי טוב

28/02/2016 | 13:11 | מאת: יהודית

תודה!

מנהל פורום לב האישה