תוצאות בדיקת הולטר לב:

דיון מתוך פורום  לב האישה

09/11/2015 | 11:12 | מאת: לינוי

שלום בת 22 סובלת מפיברומאלגיה כאבים בטן חשד לקרוהן וחול בשתן.כאבים בחזה. תוצאות הבדיקות יש לציין שהרגשתי קצת דופק בלתי סדיר גם בלילה מהירות מינמלית 47 מקסימלית: 137 מהירות ממוצעת: 71 הפרעות קצב חדריות: vpc בודד הפרעות קצב על חדריות:vpc בודד. הפרעות הולכה :לא נוצפו הערות סיכום: קצב סינוס סדיר מהירות ממוצעת ביממת המעקב 71 פעימות לדקה.

15/11/2015 | 13:58 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום לינוי, לא לחלוטין הצלחתי להבין למה בוצעה בדיקת ההולטר. בכל מקרה הממצאים בהולטר ששלחת הם בגדר התקין. רק להזכיר שמטרת ההולטר זה לקשר בין התלונות לממצאים ברישום קצב לב. השאלה החשובה אם הרגשת את אותה תחושה שבגללה בוצע ההולטר בזמן שהיית עם המכשיר. אם לא אז הוא לא אבחנתי ואם כן אזחשוב לראות מה נרשם בזמן התלונות שלך. כנראה שלא מדובר בהפרעת מיקצב משמעותית שמסבירה את התלונות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה