תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

17/08/2015 | 11:56 | מאת: גילה

שלום רב. בגיל 63 בצעתי בדיקת הולטר לב ( מעקב היה 25 שעות ) והתוצאה הייתה : הפרעות חדריות PVCS בכמות נדירה 42 בהקלטה. הפרעות קצב על חדריות APCS בכמות נדירה 26 בהקלטה האם הממצאים יכולים לגרום לדאגה ............. תודה מראש גילה .

26/08/2015 | 15:11 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום גילה, כמובן השאלה מה הסיבה שבגללה עשית את ההולטר והאם תוך כדי הזמן שהיית עם ההולטר חשת את אותן תחושות שבגללן בוצעה הבדיקה. לגבי הממצאים שציינת APC ו VPC אלה פעימות מוקדמות שהן פיזיולוגיות ונמצאות בקרב 70% מאנשים בריאים שעוברים בדיקת הולטר. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה