מה זה?

דיון מתוך פורום  לב האישה

06/07/2015 | 01:10 | מאת: אני

באופן פתאומי במשך 5 דקות חשתי כאב חד בחזה מעין כיווץ חזק של הלב ויד שמאל כאבה וכאילו נרדמה. בת 40 פעילה גופנית, רזה, ללא שומנים, סוכרת וכו', בדיקות דם תקופתיות מצוינות. במשפחה הסטוריה של בעיות במסתם. בדיוק כזה מהלך היה לי לפני 7 שנים. כרגע זה עבר אך האם יש מקום לדאגה? ואם כן לאן כדאי לפנות?

12/07/2015 | 14:21 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אני, על מנת לענות לשאלתך בדיוק מה קרה צריך לקבל יותר פרטים על הארוע,נסיבות, יותר להכיר אותך ואת הרקע שלך ולבדוק אותך בדיקה גופנית. אם ארוע דומה קרה לפני 7 שנים אני חושבת שפחות סביר שמדובר במשהוא קשה ומסוכן אך כן ממליצה לפנות לרופא משפחה לבדיקה כולל א.ק.ג ובדיקות נוספות לפי הצורך. תרגישי טוב.

14/07/2015 | 19:33 | מאת: אני

שהארוע הזה יכול להיות התקף לב? הרבה תודה

מנהל פורום לב האישה