הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

12/06/2015 | 10:44 | מאת: לאה

היי ההולטר נעשה בעיקבות אי שקט וקוצר נשימה ולפעמים דופק מהיר לעיתים רחוקות הופיע הפרעת VPC בודדת בכל מהלך הבדיקה . ועל חדרית APC'S 17 פעמים ראיתי שכתבת למישהיא ש 4 פעמים לא משמעותי האם 17 פעמים כן מהירות מינימלית 51 מקסימלית 121 ממוצעת 66 תשובתך אשמח בברכה לאה

21/06/2015 | 11:44 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום לאה, מטרה של בדיקת ההולטר היא לקשר בין התלונות לממצאים בתרשים ברישום קצב הלב שההולטר רושם. השאלה החשובה היא אם הרגשת את אותה תחושה שבגללה בוצע ההולטר במהלך ההתחברות למכשיר. במידה ולא הרי ההולטר אינו אבחנתי. בתשובה שתיארת מופיעות פעימות מוקדמות חדריות ופרוזדוריות. פעימות מוקדמות הן ממצא פיזיולוגי ומופיע אצל רב האנשים.התשובה שתיארת הינה בגדר התקין. תרגישי טוב.

מנהל פורום לב האישה