דופק מעל 100 לאימי בת 93

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/04/2015 | 14:50 | מאת: תומר

שלום רב ד"ר מירי בליך, לאימי בת 93 חלשה מאוד בזמן האחרון,דופק מעל 100 גם מים בריאות,היא מקבלת פויסיד כדור וחצי בבוקר, קורדילוק 5 מ"ג בבוקר וכזה בערב ודילתם 30 מ"ג גם שנים ביום קומדין 2.5 ביום וגם סלו-ק פעם ביומיים,לאחרונה עברה ניקור ריאות והוציאו לה מים (עם דם) ליטר ורבע,השאלה היא מה לעשות בשביל להוריד את הדופק,הלחץ דם שלה בדרך כלל סביר.היא מקבלת גם תוספי מזון מולטיסייף פרוביוטיקה וויטמין d ו B-12. היא בקושי זזה,יש לה מטפלת פיליפינית. אני מודאג,תודה.

26/04/2015 | 15:04 | מאת: תומר

שליחה שכחתי, אפשר להגיע באופן פרטי למרפאה ? אנחנו בחיפה.

26/04/2015 | 15:09 | מאת: תומר

ד"ר מירי בליך,נכבדה,סליחה,שכחתי,אפשר להגיע למרפאתך באופן פרטי ?

מנהל פורום לב האישה