כאבים חלשים בלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

29/03/2015 | 09:23 | מאת: מיטל

לא יודעת אם יש קשר... לפני כמה ימים טעמתי מאכל ממש חם והרגשתי מן שריפה בלב לבערך כמה שניות. מאז כל פעם שאני שותה או אוכלת משהו אני מרגישה מן כאב לא מוגדר לבערך כמה שניות. האם אני צריכה לדאוג או להיבדק? תודה רבה.

29/03/2015 | 13:26 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיטל, כמובן בלי לדעת אפילו את גילך ואילו מחלות יש לך ברקע קשה לענות תשובה מהימנה. בכל מקרה לפי מה שתארת את השתלשלות הארועים והקשר לאוכל, נראה שהתחושה שאת מתארת קשורה במקום ראשון למערכת העיכול ולא ללב. בכל מקרה אני חושבת שאם לא יהיה שיפור בימים הקרובים אני ממליצה לפנות לרופא משפחה. תרגישי טוב

29/03/2015 | 17:31 | מאת: מיטל

מנהל פורום לב האישה