דקירות בחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  לב האישה

23/12/2014 | 12:56 | מאת: מיטל

לפני כשעה הרגשתי דקירה חדה בחזה בצד ימין קרוב לבית השחי ולאחר מכן חמימות וחולשה עולה בכל הגוף, לאחר כמה דקות זה עבר כמובן שנלחצתי האם אני צריכה לדאוג מזה?

04/01/2015 | 10:23 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיטל, סיבות לכאבים בחזה הינן רבות חלקן קשורות ללב וחלקן כמובן לחלוטין לא קשורות ללב.על מנת לנסות להניח מה הסיבה לכאבים אצליך, כמובן צריך להכיר את הגיל שלך, הרקע הרפואי, מחלות נוספות. לקבל קצת יותר פרטים על הכאבים ואופיים ןאם היו בעבר, לבדוק אותך ואז להחליט אם יש מקום לבדיקות נוספות. אני ממליצה אם הכאבים ישנו לפנות לרופא משפחה שיעשה את כל הדברים שתיארתי ויחליט אם צריך לבצע בדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה