נתניה

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/06/2014 | 13:42 | מאת: 7

שלום, אני בת 39 ביומיים האחרונים יש לי הרגשה של עיקצוצים ונימולות ביד ימין, כרגע אני מרגישה לחץ באזור החזה בצד שמאל מעל החזה, מלווה בנשימה כבדה, מה זה עלול להיות? מה עלי לעשות?

19/10/2014 | 08:01 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום נתניה, מתנצלת על העיכוב בתגובה. היתי בהשתלמות במשך מספר חודשים בחוץ לארץ ולכן הפורם היה בחופשה קצרה. כמו שאת מתארת לעצמך לא ניתן לתת אבחנה מדויקת בלי להכיר היטב את הרקע שלך, לשוחח איתך ,לקבל פרטים נוספים על התלונה ולבדוק אותך ואז להחליט אם צריך לעשות בדיקות נוספות, כמו בדיקות דם וכו'. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שמכיר אותך ויוכל לעשות את הברור המתאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה