בבדיקת הולטר: הפרעות קצב על חדריות APC'S

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/03/2014 | 12:53 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 35, לפני שבוע בערך עשיתי הולטר לב (24 שעות). אני מודאגת מהתוצאות.... בבקשה תעזרי לי להבין מה קורה והאם התוצאות הן טובות או לא. הנה הבדיקה: סיכום ממצאי הבדיקה יממה א' תאריך: 24/02/2014 תחילת בדיקה: 13:26 סיום בדיקה: 13:07 סה“כ שעות: 0:0 23:40 הקצב הבסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 58 מהירות מקסימאילית: 122 מהירות ממוצעת: 72 הפרעות קצב חדריות VPC’S: לא נצפו. הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 4 APC'S במשך הבדיקה .( עמ' 6 ) הפרעות הולכה: לא נצפו. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא נצפו. הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: הערות: תודה לך מראש, מאיה

26/03/2014 | 13:00 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מאיה, מתנצלת על העיכוב בתגובה, על מנת לפענח את משמעות תוצאת ההולטר יש לדעת קודם כל למה בכלל נעשתה הבדיקה. בכל מקרה התוצאה שצירפת היא תקינה. APC'S אלא פעימות מוקדמות. פעימות מוקדמות ספורות כמו שנמצאו אצלך זה תקין, פיזיולוגי ונמצא אצל רב האנשים הבריאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה