בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  לב האישה

06/01/2014 | 14:17 | מאת: גילי

נצפוafc's בודדים בתדירות 5-26לשעה נצפה זוג apc's נצפה 1קטע fat מורכב מ-3פעימות על חדריות עוקבות,במהירות עד 106 לדקה,

12/01/2014 | 11:29 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום גילי, על מנת לענח את בדיקת ההולטר יש צורך להכיר את גילך, הרקע שלך, מחלות נוספות ומה היתה התלונה או סיבה בגללה בוצע ההולטר, כולל אם הרגשת את אותה תלונה בזמן הרישום של ההולטר. מבלי לדעת את כל זה משמעות הפיענוח הינה מוגבלת. בכל אופן הדברים שתיארת הינן פעימות מוקדמות שלפעמים באות בזוג וגם בשלישיה, בסך הכל הממצאים הללו כשלעצמם נחשבים תקינים ושכיחים גם בקרב אנשים בריאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה