דקירות בחזה השמאלי

דיון מתוך פורום  לב האישה

30/12/2013 | 17:02 | מאת: אנה

שלום רב אני בת 26 נשואה 1 בריאה ברוך ה' וסובלת מאסטמה. לאחרונה אני מרגישה מין דקירות בחזה במד השמאל לפעמים תןך כדי הדקירה אני לא יכולה לקחת נשימה עמוקה כי אני מרגישה את הדקירה עמוק יותר. ולפעמים כשאני נוגעת באזור החזה השמאלי אני מרגישה מין תחושה כואבת בעצם / סחוס של החזה אנני יודעת מה זה. לפני מס' שנים הרגשתי את הדקירות בלב וזה נעלם ואחרי שנתיים בערך שוב זה חזר . תודה על הייעוץ מראש

05/01/2014 | 11:27 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אנה, על מנת לאבחן את הסיבה לתלונה שלך צריך כמובן לאפיין יותר את הבעיה בשיחה איתך ולבדוק אותך בדיקה גופנית. בכל אופן לאור הנתונים ששלחת לי והתאור שתיארת נראה לי שהסבירות שמדובר בבעיה לבבית אינה גבוהה. בכל מקרה אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שיאפיין את התלונה, יבדוק אותך, יבצע א.ק.ג ובדיקות דם בסיסיות ואז לפי הממצאים יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה