המשך סכום בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

13/11/2013 | 12:11 | מאת: שוש

מצטערת שנשמטתי .ההמשך כך כתוב- בזמן ברדיקרדיה נצפתה התארכות של מרווח prעד 20 שניות.כאשר בזמן טכיקרדיה מרווח מתקצר לתקין. הפרעות קצב חדרייות vpc's- לא נצפו הקצב הבססי- סינוס מהירות מינימליית 47 מהיראות מקבימליץ 94 מהירוות ממוצעת 60. שינוויים משמעותיים בקטע st-לר נצפו הערוות סכום-המשך המעקב נצפתה מהירות ממוצעת דל 60 פעימת לדקה. תודה על ההתיחסות..

22/12/2013 | 11:21 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שוש, כנראה התכוונת PR של 200 מילישניות ולא 20 שניות. אנא ראי תשובתי הקודמת. תרגישי טוב.

מנהל פורום לב האישה