תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

13/11/2013 | 12:00 | מאת: שוש

שלום וברכה קבלתי תוצאה של הולטר בה נכתב,בסכום נצפו סהכ 9 apc's בני 3 פעימות לדקה , מהירות של 128עימות לדקה. בשעה 4 נצפה קטע עם גלי ,pחסומים ככל הנראה מדובר nonsustained artial tachycardia with block עד כמה חמור מצבי? לא הפנו אותי דחוף למיון.ניתנה לי הפניה לקרדיולוג .אני לפני טיסה האם מותר לי לטוס? רופת ההמשפחה שלי אמרה שאקבע תור ולא היתה מוכנה לתת תשובה לגהי הנסיעה .טרם נקבע לי תור וב הסיכויים שיקח זמן מה עלי לעשות אין מי שיתן מענה לכאן או לכאן.

22/12/2013 | 11:15 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שוש, סליחה על העיכוב בתגובה. על מנת לפענח את תוצאת ההולטר יש צורך לדעת מה היתה הסיבה שבגללה היפנו אותך לבדיקה וגם להכיר את גילך ואת הרקע הרפואי שלך. אחד הדברים החשובים בבדיקת ההולטר זה לקשר בין הממצאים בבדיקה לתלונות וזה באמצעות כפתור שאת אמורה ללחוץ כשאת מרגישה לא טוב. לא ברור מה הרגשת בזמן שהיית מחוברת להולטר. בעיקרון הממצאים שתיארת הינם די שכיחים ןהם לא בהכרח מעידים על בעיה כלשהיא, בטח אם הם לא קשורים בתלונות. לגבי הנסיעה, שוב אין לי את הרקע שלך ואת התלונות בגללם עברת את הברור, זה מה שיקבע את הסיכון שלך הטיסה. הממצאים בהולטר כשלעצמם אינם סיבה להמנע מטיסה. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה