פעימות לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/10/2013 | 19:45 | מאת: שירן

שלום דוקטור. שמי שירן בת 28. אמא לשניים . בריאה בדכ. מהיום בבוקר. הנני מרגישה פעימות לב כל כמה דק ( מזכיר הרגשה כמו של אחרי כושר, או חרדה) אני די בחששות בגלל זה. ופעם ראשונה שזה קורה לי. מה היית מציעה. ? ושאלתי ממה זה יכול להיגרם? או תופעה של מה זה? מפחדת מאוד!

21/11/2013 | 11:01 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שירן, סליחה על העיכוב בתגובה. על מנת לאבחן בדיוק במה מדובר צריך לראות את רישום קצב הלב בזמן התלונות הללו. את זה ניתן לעשות או על ידי ביצוע בדיקת א.ק.ג בזמן התלונות או התחברות למכשיר שנקרא הולטר שאיתו את הולכת במשך 24 שעות והוא רושם את קצב הלב שלך. אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שישוחח איתך יבדוק אותך, יעשה א.ק.ג,יפנה אותך לבדיקות דם כולל ספירת דם, מלחים ותפקודי בלוטת התריס.לפי התוצאות הללו והממצאים יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. אם את בריאה סביר להניח שלא מדובר בעניין מסוכן וחשוב לא להכנס למתח וחרדה כי היא כשלעצמה יכולה לגרום להרגשת דפיקות לב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה