דופק חזק

דיון מתוך פורום  לב האישה

16/09/2013 | 16:40 | מאת: רבקה

שלום, לאחרונה שאני נחה בצהריים אני נרדמת ממש חזק ואז מתעוררת אחרי רבע שעה בערך שהלב שלי דופק ממש ממש חזק... לוקח לי מעט זמן עד שהדופק חוזר לסדרו...

17/10/2013 | 10:13 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רבקה, סליחה על העיכוב בתשובה. על מנת שניתן יהיה להבין את הסיבה לתלונות שלך צריך לדעת מעט יותר את הרקע שלך גיל, מחלות נילוות. בנוסף לקבל קצת יותר מאפיינים על תחושת הדפיקות שאת מתארת.בשלב הבא צריך לבדוק אותך בדיקה גופנית ולבצע מספר בדיקות דם בסיסיות כולל ספירת דם, כימיה מלאה ותפקודי בלוטת התריס. במידה וכל הבדיקות הללו הינן תקינות הרי צריך לחבר אותך למכשיר הולטר למשך 24 שעות. זה מכשיר שרושם את קצב הלב במשך 24 שעות. כשאת תרגישי את דפיקות הלב אז תלחצי על כפתור במכשיר וכך ניתן יהיה לדעת אם מדובר בדופק רגיל שעולה/ פעימה מוקדמת או סוג של הפרעה בקצב הלב. לסיכום אני ממליצה לך לפנות לרופא משפחה והוא ידריך אותך כיצד להמשיך הלאה. תרגישי טוב

03/09/2014 | 11:56 | מאת: אוד

גם לי יש את אותה הבעיה כיום. רציתי לדעת אם אפשר מה היה האבחון. תודה מראש

מנהל פורום לב האישה