דפיקות לב מהירות וחזקות

דיון מתוך פורום  לב האישה

30/08/2013 | 08:50 | מאת: סופי

שלום אני בת 26, בריאה בד"כ. לפני כשנתיים החלה תופעה שכשעשיתי תנועה או התכופפתי מהר החלו לי דפיקות לב מאוד מהירות שלאחר 30 שניות עד דקה היו נעלמים, זה לא כאב לכן התעלמתי מכך.. היום קרה משהו אחר ובנוסף לדפיקות לב המהירות הופיע לי לחץ ביד שמאל שהרגיש כמו עצירה בזרימת הדם מתחת לבית השחי וכמעט עד לאצבע האמה, ניסיתי להמשיך בפעילות כרגיל כמו תמיד אבל זה לא עזר אז נשכתי על הספה נשמתי עמוק ואחרי דקה הכל נרגע וחזר למצב נורמלי.. רציתי לדעת האם עלי ללכת לבדוק את המצב או שזו תופעה שכיחה?\ תודה ושבת שלום.

31/08/2013 | 13:49 | מאת: סופי

31/08/2013 | 13:50 | מאת: סופי

נזכרתי שבעבר כשזה היה הדפיקות יכלו להמשך גם כמה דקות לפעמים מעל חמש דקות.

מנהל פורום לב האישה