מיקרופירין

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/08/2013 | 20:22 | מאת: טל

אמי צריכה לעבור 3 עקירות ונאמר לה שלפני העקירות, היא צריכה להפסיק ליטול מיקרופירין ל-4 ימים. האם אין בכך סיכון? תודה

02/09/2013 | 17:11 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום טל, על מנת לענות על השאלה שלך צריך להכיר את הרקע של אימא שלך ולמה היא בכלל מקבלת אספירין. בעיקרון אם הומלץ לה על אספירין אז קיים סיכון בהפסקה שלו. יחד עם זאת צריך לזכור שגם באי הפסקה שלו וביצוע עקירות עם טיפול באספירין קיים סיכון. צריך לשקול את הסיכון האחד מול השני. שוב על מנת להעריך עד כמה הסיכון של הפסקת האספיריןגדול אצל אימא צריך להכיר את הרקע שלה ולמה היא מקבלת אותו. אני ממליצה להוועץ ברופא משפחה או קרדיולוג טרם ההפסקה. בהצלחה

מנהל פורום לב האישה