סימנים להפרעת קצב

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/08/2013 | 16:52 | מאת: רחלי

מה הם הסימנים להפרעת קצב איך ניתן להבחין בין בעית קצב לבעיה אחרת? באיזו מידה בדיקת לב אקו במאמץ היא בדיקה מהימנה. האם יתכן מצב שהבדיקה בסדר ועדיין ישנה בעיה או שהבדיקה לא ככ בסדר אבל אין ממש בעיה?

02/09/2013 | 17:06 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רחלי, הסימנים להפרעת קצב הם שונים ומגוונים כתלות באיזו הפרעת קצב מדובר. יכולים לא להיות סימנים כלל, הסימנים השכיחים הם דפיקות לב. בהפרעות קצב משמעותיות יותר ניתן גם לאבד הכרה. רופא על סמך אופי התלונה, בדיקה גופנית ולעתים גם בעזרת בדיקות עזר נוספות יודע להבדיל אם יש או אין הפרעת קצב. בדיקת אקו במאמץ זו בדיקה שמטרתה להעריך בעקיפין אם קיימים הצרויות בעורקי הלב. הבדיקה יחסית מהימנה ובעיקר לנשים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה