אוושה בלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/08/2013 | 17:19 | מאת: לירון

היי איבחן רופא המשפחה אצלי אוושה בלב ושלח אותי לבצע בדיקת אקו לב עוצמת האוושה 2/6 עם זאת יש לי קצת שינויים בנשימה ומרבה לפהק אם יתכן וזו אוושה פינקציונאלית או משהו מסוכן???

02/09/2013 | 16:03 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום לירון, לא כתבת בת כמה את וגם לא למה ניבדקת על ידי הרופא. גם לא ידוע לי כרגע האופי והתאור של האוושה. כעקרון אוושה 2/6 היא אוושה מאוד קלה, אם את בריאה ומרגישה טוב אזרב הסבירות שמדובר באוושה שאין לה כל משמעות. כמובן על מנת לדעת זאת בוודאות חשוב לעשות אקו לב אולטרסאונד של הלב שזו בדיקה פשוטה לא פולשנית ללא קרינה או הזרקת חומרים כלשהם. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה