כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

31/07/2013 | 21:05 | מאת: שירי

שלום, יש ימים שאני עייפה מאוד בגלל שלא ישנתי מספיק ואז יש לי לפעמים כאבים בחזה. כמו כן, בימים כאלה אם אני מתכופפת אז אני ממש לא מרגישה טוב: הראש כואב ואני שומעת דפיקות לב בראש ואני פתאום מרגישה חלשה וכאילו הלב לא עובד טוב או שאני לא נושמת טוב. בימים רגילים אין לי בעיה חוץ מאשר הדבר הבא: אם אני מורידה את הראש למטה (מסתכלת למטה לכיוון הפופיק למשל) אז השמיעה שלי פתאום משתנה ואני שומעת בעיקר את פעימות הלב, כאילו משהו לוחץ על איזה עורק/וריד בצוואר. אני ממש לא יודעת להסביר את התופעות האלה. האם יש הסבר לתופעות אלה? והאם אני צריכה ללכת לרופא? אם כן, לאיזה רופא אני צריכה ללכת ומה הבדיקות שעליי לעבור? תודה.

01/08/2013 | 13:08 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שירי, קשה לענות על שאלתיך בלי לדעת את גילך, מחלות הרקע שלך, בלי לקבל יותר פרטים על התלונה ועוד. ההמלצה שלי אלייך היא לגשת לרופא משפחה שיקבל יותר פרטים על התלונה, יבדוק אותך בדיקה גופנית, ימדוד לחץ דם ויחליט אם יש צורך בביצוע בדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה