כאבים

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/05/2013 | 06:13 | מאת: שירן

שלום דוקטור תמיד יש לי בעיה בצד השמאלי כמו תפוס כזה היד ובצאוור ובחזה בשד שמאל לפעמיים יש לי דקירות כאלה בלב אממ יש לי בזמן האחרון כאבים בעצמות במותניים בגב ובבטן עשיתי אקו לב ויש תקין לפני פחות משנה המחזור שלי אינו סדיר כרגע הוא מאחר כבר חודש אני נורא מפחדת מה זה התופעות האלה אני בת 20

28/05/2013 | 15:49 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שירן, סליחה על העיכוב בתגובה, מבין התלונות שתיארת דבר ראשון היתי ממליצה לברר את הסיבה שהמחזור שלך מאחר. כמובן דבר ראשון יש לשלול שאת בהריון. במידה ואינך בהריון, היתי ממליצה לפנות לרופא נשים על מנת לברר את הסיבה לכך. לגבי הכאבים בחזה, לכאבים בחזה סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. קשה לומר את הסיבה המדויקת אצלך בלי להכיר יותר את הרקע שלך, לאפין יותר את הכאב ובלי לבדוק אותך. היתי ממליצה לך בשלב ראשון לפנות לרופא המשפחה, לבצע א.ק.ג ובדיקות דם בסיסיות כולל ספירת דם , כימיה ותפקודי בלוטת התריס. המשך הברור יהיה תלוי בממצאים שימצאו ובברור הגניקולוגי. זה שבדיקת אקו לב תקינה, זה שולל בעיה במבנה הלב והשסתומים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה