כאבים במפתח הלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

22/02/2013 | 11:47 | מאת: אסתי

שלום מדברת אסתר !! לפני כמה ימים התחיל לי כאבים חזקים במפתח הלב ! רציתי לדעת ממה זה יכול ליכולת ... אני בת 19

27/02/2013 | 14:53 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אסתר, לכאבים באזור מפתח הלב סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. קשה מאוד לענות על שאלתך בלי לקבל פרטים נוספים על אופי הכאב, בלי להכיר את הרקע הרפואי שלך , בלי לבדוק אותך ואז צריך להחליט אם יש מקום לבצע בדיקות נוספות. באופן כללי בגיל 19, בהנחה שאת בריאה רב הכאבים באזור מפתח הלב אינם קשורים ללב. בכל מקרה אני מציעה לך לפנות לרופא משפחה. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה