כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

30/12/2012 | 22:49 | מאת: אופיר

אני אופיר בת 15 וחצי. יש לי כאבים בצד שמאל בחזה כבר מספר שנים אך לאחרונה תדירותם גדלה והם התחזקו. הכאבים הם כאבים חדים המופיעים למספר שניות בודדות ונעלמים. ממה כאב זה יכול לנבוע וכיצד אני יכולה לפתור ולהעלים אותו ?

14/01/2013 | 14:33 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אופיר, האבחנה המבדלת לכאבים בחזה היא רחבה, חלקן סיבות הקשורות ללב וחלקן לא. על מנת לאבחן את בעיתך יש צורך לדבר איתך, לדעת את הרקע הקליני, סיפור משפחתי, לקבל עוד פרטים על אופי הכאבים, לבדוק אותך בדיקה גופנית, לבצע בדיקות דם בסיסיות כולל ספירת דם, כימיה, תפקודי בלוטת התריס, לעשות תרשים א.ק.ג ואז להחליט לגבי התוצאות הללו אם יש צורך בבדיקות נוספות, יותר מקיפות. אני מציעה לך לפנות לרופא משפחה ולספר לו על הכאבים שלך. תרגישי טוב

15/01/2013 | 23:03 | מאת: אופיר

מנהל פורום לב האישה