פרפור פרוזדורים ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/04/2024 | 23:31 | מאת: מיכאלה

שלום בת 55 לפני חודש אובחנתי כסובלת בפרפור פרוזדורים היה לי דופק מהיר שהגיע לעיתים ל130 סובלת גם מסוכרת סוג 2מאוזנת היטב לחץ דם תקין כולסטרול תקין עודף משקל התחלתי טיפול בקרדילוק ואליקווס אמורה לעבור היפוך חשמלי מה הם סיכויי ההצלחה בהיפוך ? האם יש אנשים שחיים עם זה ללא היפוך וכמה דחוף לעשות את ההיפוך מבחינת זמנים .האם עדיף כמה שיותר מהר או אפשרי בעוד חודש .לשם נקבע לי התאריך תודה

סיכויי הצלחה בהיפוך חשמלי מעל 90% , סיכויי שימור לשנה משתנים בהתאם להקשר הקליני /טיפול / צריבת פרפור יתר שאלותיך ראויות לדיון אבל מול הקרדיולוג/ית המטפלים

מנהל פורום לב האישה