הולטר לב עקב טאכיקרדיה בהריון

דיון מתוך פורום  לב האישה

12/03/2024 | 21:10 | מאת: שיר

בהריון כרגע עשיתי הולטר לב בשבוע 19 בשל טכיקרדיה התוצאות: קצב סינוס ממוצע 102 פעימות לדקה מהירות מינימלית 81 פעימות לדקה מהירות מקסימלית 155 פעימות לדקה סה"כ ארועי טכיקרדיה 706 הארוך ביותר :5680 פעימות לדקה ארועים ממקור חדרי: נצפה קטע T.V Sustained Non בן 14 פעימות ובמהירות של 145 פעימות לדקה, ארועים ממקור על חדרי: נצפו סה''כ 2 s'APC במשך הבדיקה. האם זה מסוכן? יש מה לעשות בהריון? זה יכול להחמיר בהמשך ולהשפיע על הלידה?

כיון שמתוארת כאן הפרעת קצב ממקור חדרי יש להתיעץ בקרידולוג באופן רשמי

13/03/2024 | 12:53 | מאת: שיר

תודה על המענה המהיר, האם מדובר במקרה דחוף?? האם זה מסוכן?

מנהל פורום לב האישה