פעימות מוקדמות אחרי טשטוש

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/01/2024 | 10:49 | מאת: שרונה

לפני 4 ימים עברתי קולונוסקופיה תחת טשטוש פרופול ועוד חומר. יום אחרי היו לי כמה שעות פעימות מוקדמות כמה בדקה. אצלי ידוע שיש לי פעימות מוקדמות. ואחרי יום עברו. היום אחרי 4 ימים כל פעם שיש לי יציאה מרגישה לפני כן מעין דופק מהיר יותר וחולשה. האם הקיבה משפיעה על הדופק? האם אחרי 4 ימים עדיין יש השפעה של חומרי הטשטוש?

פעימות מוקדמות הן ממצא שכיח ויכולות להופיע לאחר פעולות שונות . אם נמשך מומלץ ביצוע אקג בדיקות דם ויעוץ רופא משפחה

מנהל פורום לב האישה