הסרת שיער בלייזר והאם מותר

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/11/2023 | 22:58 | מאת: פאולה

שלום דוקטור בת 29 לפני כשנתיים עברתי סגירת מום בלב pfo הושתלה מטרייה מסוג אמפלצר עדיין דלף בינוני אחרי הפעולה לאחר הצנתור הופיעו הפרעות קצב הומלץ השתלת ilr בבית החולים טרם הושתל השאלה שלי האם מותר לי לעבור הסרת שיער בלייזר והאם מותר לי אפילציה שזה בעצם מכשיר עם מחט חשמלית בעל פולסים קצרים נוטלת קרדילוק במינון 1.25 פעמיים ביום ואספירין 100 האם צריך טיפול אנטיביוטי לפני הפעולה? תודה רבה על המענה

איני רואה קשר בין הסרת שיער בליזר לסגירת PFO אך פורום אינו מקום לקבלת המלצות פרטניות

מנהל פורום לב האישה