ארגומטריה תוצאות פענוח

דיון מתוך פורום  לב האישה

06/11/2023 | 18:58 | מאת: חוי

בת 31, להלן תוצאות ארגומטריה. א.ק.ג. במנוחה: קצב סינוס, שינויים בלתי ספציפיים בגלי T שינויים בא.ק.ג במאמץ מסוג ST צניחות UPSLOPE 0.5 מ"מ בחיבורים: L2 L3 aVF V4-V6 שינויים בילתי ספציפיים בST התאוששות שינויים ST בילתי ספציפיים מה זה אומר כל זה? יש סיבה לדאגה? זה מלחיץ אותי כל השינויים בלתי ספציפיים וצניחות… מה זה אומר???

מהמתואר לא ניכרת סיבה לדאגה, כמובן פענוח רשמי ומשמעות ניתנו לך עי הרופא/ה שבצעו את הבדיקה

מנהל פורום לב האישה