עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/10/2023 | 04:38 | מאת: מלי הסובלת

בת 43 עם דלקת בקיבה כרונית בהתקף לאחרונה לוקחת לוסק. בריאה.לחץ דם תקין. סוכר כןלסטרןל נמוכים.עודף משקל(bmi 30) טריגלצדרים 300. במשך שבוע ימים כאב בלסת - רופא אבחן דלקת במפרק הלסת- הלסת חורקת ויש כאבים. במקביל במשך שבוע כאבים קלים ביד שמאל ובחזה מצס שמאל ותחושת בעירה קלה. התחלתי לפחד שאןלי זה סימנים של התקף לב ? אין לי בעיה במאמץ אני ככה כבר ימים רבים אבל התחלתי ממש לדאוג. יש מצב כזה שיש כאבים כאלו כסימן מקדים ימים רבים? אודה לעזרתך. ממש מפחדת

לא ניתן מתלונה לאשש או לשלול חייבים בדיקות אקג /דם והתאם לחשד הקליני והממצאים להמשיך בבירור - אנא פני לבירור

21/10/2023 | 14:35 | מאת: מלי הסובלת

עשיתי אקג במסגרת טייטו של כללית שהרופא בדק ואמר שתקין.

מנהל פורום לב האישה