תחושת מאמץ במצב מנוחה

דיון מתוך פורום  לב האישה

10/10/2023 | 18:47 | מאת: אלה

בת 58, לפני 4 חודשים עברתי כריתה חלקית בריאה הימנית , מאז הפסקתי לעשן, בשלושה חודשים אחרונים, מרגישה צורך בנשימה עמוקה נוספת לאחר כל 12-13 נשימות שביחד עם הצורך הזה מגיעה תחושה של זרמים בקצות ארבעת הגפיים, בזמן מנוחה זה ממש ממש חזק ובנוסף תחושה של מאמץ בלב, כאילו יש קושי בפעימות. שאלתי בבקשה, האם קיימת תופעה כזו בגלל הפסקת עישון? עישנתי במשך 40 שנים 20 סיגריות ביום. זה ממש מפריע לי בתפקוד היום יומי.

טוב שהפסקת לעשן!! באשר לתלונות לאור מחלת הריאה והניתוח בהחלט יכול להיות קשור לזה, אך במקביל ניתן לבצע בדיקה גופנית אקג ושקילת בירור נוסף במסגרת רפואת המשפחה

מנהל פורום לב האישה