התעלפות ו/או לחץ דם

דיון מתוך פורום  לב האישה

11/09/2023 | 10:33 | מאת: רעות

שלום רב, לפני כחודשיים לאחר הקאות ושלשול ומנוחה ובעת ישיבה במטוס התעלפתי במושב יחד עם הקאה ויציאה לא רצונית. בעקבות זאת שלחו אותי ל MRI , בדיקת מאמץ, הולטר ועוד. נכון לכרגע אין ממצאים. מדי פעם לעיתים רחוקות יש לי תחושת איבוד הכרה ויש לי בעיה בבולטת התריס לוקחת אלטרוקסין. אתמול עלה לי לחץ הדם ל 200 ניתן לי כדור כדי להוריד אותו בנוסף יש לי ציסטה בכליה גודל 7.5 ס"מ שגדלה כל הזמן. האם יש קשר בין הציסטה ללחץ דם? האם יש כיוונים נוספים לברר?

אין קשר בין ציסטה בכליה שהינה ממצא אקרעי ויתר לחץ דם . מיתר חלקי ההודעה איני מצליחה להרכיב שאלה קונקרטית כמובן יש להשלים הבירור שהומלץ ולקבל הסבר על תוצאותיו ממי ששלח

11/09/2023 | 11:30 | מאת: רעות

תודה על התשובה. השאלה האם לפי לחץ דם גבוה (בהולטר לב יצא שאין חריגות מלבד לחץ דם נמוך בשינה) כדאי לקחת כדור באופן קבוע או שיש בירור נוסף לעשות.? והאם התעלפות או תחושה עמומה הגיונית בלחץ דם גבוה?

מנהל פורום לב האישה