מבולבלת.. אי נעימות בחזה מזה תקופה

דיון מתוך פורום  לב האישה

24/07/2023 | 03:05 | מאת: י. בת 48.

הי, אני בת 48. ואני לא בשום קבוצת סיכון מבחינה לבבית. סוכר, משקל, שומנים בדם- תקין. לא מעשנת לא שותה אלכהול בכלל. לא נוטלת תרופות בריאה. קורים לי דברים מוזרים. 1. כאב בצד שמאל. זה יותר אי נוחות. לפעמים מרגיש כאילו מישהו תופס את הלב. התחושה קורת מתוך שינה אין דקירות אין שריפה . זה בא והולך.. 2. לפני כשבועיים הרגשתי חולשה ועייפות חזקה. ממש רצון לישון. חשבתי שזה מחוסר הברזל שיש לי. אגב זה עבר. ואז החלה תופעה חדשה שזה איבוד שיווי משקל גם בא והולך לכמה דקות.לא סחרחורת סיבובית לחץ דם שלי תמיד דם / תקין גם כעת אקג תקין. לחוסר שיווי משקל קיבלתי כעת כדור מודל ל-10 ימים טרם לקחתי. לתופעה עם הלב הייתי חודש שעבר אצל קרדיולוג.( לפני העייפות ולפני "הסחרחורת") עשו לי בדיקות: טרופונין- תקין אקג תקין צילום ריאות תקין. אמר לי לחזור אליו. טרם חזרתי כי עבר הכאבים.. ועכשיו שוב בלילה. מה זה יכול להיות? האם יש קשר לתחושת איבוד שיווי משקל לזה? שוב אני בריאה ובד"כ לא חולה.

אינני יודעת , לכן מבצעים בדיקות ואם הבירור הלבבי אינו מעלה ממצא יש לברר דר רפואת המשפחה כיוונים אחרים שאינם לבביים

מנהל פורום לב האישה