הולטר לב תוצאה,דעתך המלומדת על התוצאה.

דיון מתוך פורום  לב האישה

19/07/2023 | 11:28 | מאת: דנה

ניצפו apcs 360 לדקה נצפו 20apcs couplets non sustained atrial tachycardia נצפו 5 בני3-6 פעימות לדקה עד 113. הפרעות הולכה. תבנית QRS מתאימה לBBB. שינויים משמעותיים ניצפו בst בנוכחות BBB. הולטר APCs PVCs BBB. אני אחרי TAVI קיים לחץ ראתי בינוני ומסתמים מסויידים. תודה לך על תשובתך המלומדת.

אני חושבת שמטופלים עם מחלת לב (TAVI) צריכים לפנות עם הבדיקות רק לקרילוגים המטפלים בהולטר ממצאים הפרעת הולכה BBB ומעט הפרעות קצב עליתיות לא מסוכנות

מנהל פורום לב האישה