כאב לוחץ באיזור הלב בזמן שאיפה

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/06/2023 | 22:29 | מאת: זינה

אני בת 82. מרגישה כאב לוחץ באיזור הלב בזמן השאיפה וכאשר אני זזה שמאלה על ידי כלוב הצלעות שמאלי גם יש כאב. בזמן הנשיפה כאב נרגע. שכיבה על הגב גם גורמת לכאב באיזור הלב וגם שכיבה על צד ימני גורמת לכאב בלב . אין לי קוצר נשימה. הזמנתי אמבולנס. הם עשו אק"ג והוא בסדר ולחץ דם 160/70. לא הסכמתי לנסוע למיון. אני שותה תרופות ללחץ הדם באופן קבוע. לחץ הדם בזמן אחרון לא יציב. עכשיו כרגע- 110/65. חוץ מי זה יש קרעים בשרירי כתפיים וארטרוזה בכתפיים ושינויים ניווניים. האם זה תסמינים של בעיות בלב? זה בעיות לב או שרירים?

אין לי מושג מהי סיבת תסמיניך וחבל שלא קיבל ת המלצת מדא יש לגשת להבדק בהקדם

מנהל פורום לב האישה