דופק מהיר בזמן מנוחה ושינה

דיון מתוך פורום  לב האישה

08/06/2023 | 21:28 | מאת: אמיליה

בשנים 2013-2019 עשיתי תהליך של ירידה במשקל, ולפני כ-4 שנים הפסקתי במכת אחת לעשות פעילות גופנית (כמובן שעלית מאז 20 קילו וכיום שוקלת 91 קילו), וכמה זמן לאחר מכן הפסקתי במכה גם אחת לשתות קפה. עכשיו בין שנה לשנה וחצי אני מרגישה שהדופק שלי מהיר יותר בזמן מנוחה ובלילה בזמן השינה. לפני כ-3 חודשים בערך הייתי אצל ביקור רופא בשעת לילה מאוחרת שבדק לי לחץ דם והדופק שיצא תקין ולאחר מכןצעשה לי בדיקת אקמו שגם יצא תקין. כמה שאלות בבקשה האם במצב כזה אני צריכה לפנות לרופא? והאם השמנת יתר יכולה להשפיע על דופק מהיר בזמן מנוחה ושינה?

חייבת לאמר שאיני מבינה מהי השאלה לפורום - אם את מרגישה לא טוב יש להבדק - פרט לזה חשוב לשמור על אורי חיים בריא לרבות משקל גוף תקין ופעילות גופנית

מנהל פורום לב האישה