פעימות מוקדמות ברצף וטרום גיל מעבר מיגרנות

דיון מתוך פורום  לב האישה

07/06/2023 | 22:10 | מאת: ליה

שלום וברכה לך רציתי לשאול מה הסיכוי שבגיל 43 וחצי יהיה תסמין יחיד בודד של פעימות מוקדמות בלב אבל הווסתות המחזוריות כמו שעון כל חודש בול בזמן .. אילו בדיקות דם הורמונליות יכולות לסייע באבחון טרום גיל מעבר ? אין גלי חום, תסמין בודד הוא הפרעות קצב לאורך החודש, TSH 5, השימוטו 71, T3 ו T4 בטווח הנורמה תקינים, .. בדיקות קרדיולוגיות תקינות לחלוטין! אז חשבתי על כיוון טרום גיל מעבר היות ובדיקות קרדיולוגיות תקינות, תסמינים יחידים קבועים ולא משתנים הם מיגרנה והפרעות קצב כל חודש שבוע של הביוץ לפני ואחרי וגם אחרי ולפני ווסת, אשמח למענה תודה רבה לך מקרב לב

א. שכיח לאו דווקא בקשר למחזור ב. שכיח יותר סביב מחזור ג לא מסוכן בירור לגבי מנופאזוה עי ציר הורמונאלי והגניקולוגים המטפלים

מנהל פורום לב האישה