טכיקרדיה, התעלפות, פצעים בגוף

דיון מתוך פורום  לב האישה

28/04/2023 | 16:21 | מאת: רוני

שלום דר ,אני בת 20 ובשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מטכיקרדיה במנוחה, דופק במנוחה נע בין 100 ל130, לפעמים גלים של 150/160, ומתעלפת הרבה, תוצאות אקו, מאמץ, הולטר, הראו רק טכיקרדיה במנוחה, שום דבר חריג, בלוטת התריס תקינה, אבל התופעה לא עוברת, התחילו לי פצעים בגוף באיזור החזה והכתפיים, כאבים באיזור הלב והכתף, והשכמות, עובר אחרי כמה דקות, אני כבר לא יודעת מה לעשות, מרגישה חלשה רוב הזמן, מתעלפת, יש משהו שיכול להסביר את התופעה ? שמתי לב שגם מקבלת מכות קטנות ולוקח להן זמן להחלים, וכאבי שרירים, בטן. מרגישה אובדת עצות, בקושי מתפקדת..

לאור הבירור שעברת ותופעות שאינן שייכות למחלות לב בהכרח מציעה להתיעץ במומחים מתחום רפואה פנימית שיעברו על מכלול התסמינים ואולי יחפשו מכנה משותף שמסביר הכל

מנהל פורום לב האישה